TOOSST is een viermans coverband en brengt een repertoire van Engelstalige moderne- en gouwe ouwe popsongs waar iedereen de melodieën wel van kent en waar veel aandacht wordt besteed aan de zang. Swingend, puur en herkenbaar.

Begonnen als trio (T) met Hans Oosting (OOS) en de broers Marcel en John Steneker (ST) werd de band een jaar later uitgebreid met Patrick Klei.
Zo timmeren ze nu al geruime tijd met succes aan de weg en mogen ze zich in een nog steeds groeiende populariteit verheugen.

TOOSST is met haar bezetting van zang, gitaar, piano, bas, drums en percussie uitermate geschikt voor een geslaagde bruiloft, receptie, opening, verjaardag, tuinfeest of event.

Minimaal versterkt, gezellig op een terrasje, knus in de huiskamer,een walking around optreden of gewoon lekker knallen op een groot podium: alles is mogelijk!

TOOSST is in het bezit van een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie waardoor u verzekerd bent van een perfecte en verzorgde presentatie.

 

Heeft u specifieke muzikale wensen?
Laat het ons op tijd weten zodat we ons er op kunnen voorbereiden en laat u verrassen door een optreden vol speelplezier en veelzijdigheid van TOOSST.

Tevens is het mogelijk de band uit breiden met een saxofoniste of de TOOSST XL! blazerssectie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Graag tot TOOSST!